Време да сме гъвкави, време да сме силни

Трудни времена настанаха за българския и световния туризъм. Отмяна на резервации, несигурност при пътуване, страх от общуване дори. Предизвикателство е за малката туристическа фирма да се пребори с тази вълна, тъй като срещу всеки приход стои планиран разход. Малкият бизнес е изправен пред враг, който не си представяхме, че съществува – за него бяхме чели само в книгите и гледали по филмите. юмрука

Ситуацията не е лека за никой, но положителна страна трябва винаги да се търси и да се намира. Времето, в което пътуванията са забранени, е време за работа от вкъщи – писали сме статия по темата. Време, в което да напишем/направим проектите, които сме отлагали. Или да попълним блога си със статиите, за които все не остава време.

Освен с организиран туризъм и къща за гости, ние с Васко се занимаваме и консултантска дейност. До този момент тя беше повече за забавление и разнообразие. Точно сега обаче се надяваме да ни помогне да издържим времето, което не можем да отделим за любимите си пътувания и програми с вас – любимите ни клиенти и приятели. Като хора, работили на терен повече от 20 години (аз) и над 25 години (Васко), сме събрали солиден опит, който предаваме на фирми, организации и общини под формата на поръчки за дигитален маркетинг, планиране на маршрути, изготвяне на стратегии за маркетинг на дестинации, маркетинг на бизнес продукти и услуги, онлайн обучения и др.

Гняздово

Уеб дизайн и дигитален маркетинг

Благодарение на различни проекти, случили се през годините, изработваме ефективни фирмени уебсайтове, с уникално съдържание и оптимизация за интернет. Техническият ни екип е малък и изключително гъвкав – следим всички изработени от нас сайтове и ако има проблем – реагираме светкавично и адекватно. Не просто правим сайт, а създаваме продукт и се грижим за него.

Ако приемате сериозно бизнеса си, сигурно често сте чели, че съдържанието на всяка страница в интернет трябва да е уникално. Авторските текстове са приоритет на екипа ни – една преписана дума няма в съдържанието, което ще видите в сайтовете на наши клиенти. Всичко е автентично и създадено само за тях. Т.е. когато ни наемете да изработим вашия сайт, ние проучваме предварително областта, в която работите – може да е строителство, недвижими имоти, печатница – запознаваме се с вашата тема на работа и така творим най-добрите текстове точно за вас и вашата дейност. И когато ги пуснем в интернет и ги оптимизираме добре, съчетанието от двете (уникален текст плюс оптимизация) започва да работи за вас и вашия бизнес. А нали към това се стремим всички? Вижте всички сайтове, по които екипът ни е работил тук.

Пеперуда пролет

Развитие на региони, маршрути за туризъм

Покрай консултирането на фондации и общини, и участието в различни състезания, конкурси и събития, натрупахме опит за планиране на маршрути за планински, природен и велотуризъм. Екипът ни създаде Трансродопския маршрут на Новото тракийско злато. Консултирали сме общините – участници в проекта „Източният свят на Родопа планина“ – всички маршрути, изработени по този проект, са минали през наша проверка и редакция. Трасето на ежегодното състезание по ски-алпинизъм за купа Мальовица на БФКА се планира и извършва от Васил Флоров и неговият екип. Вело маршрутът в Странджа, създаден по проекта на община Бургас „Магията на древността и красотата на природата от Бургаския залив до Странджа“, е дело на същия екип.

Маршрутите в нашите собствени приключенски програми са изцяло дело на Васко – всички планински и веломаршрути са проходени и проучени от него на терен и след това превърнати в туристическа програма. По същия начин можем да направим маршрут за всеки един регион в България – подобен на Трансродопи или по-различен. Създаване на концепция за развитие или продукти, с които да изпъкне вашият бизнес или регион – това сме правили за редица хотели и къщи за гости в Родопите. Работили сме с български и холандски организации, с партньори от Гърция, Турция и Франция, с малки бизнеси и големи компании – от всеки проект и всяко сътрудничество сме почерпили опит и знания.

Черната скала

Горепосочените и други дейности, изцяло или частично могат да се осъществяват онлайн.

Затова ако ви трябва – на вас или ваш познат, колега, приятел:

  • Изработка на нов или актуализиране на съществуващ уебсайт;
  • Създаване на атрактивно и уникално съдържание за интернет;
  • Писане на авторски текстове – за рекламни материали, презентации и др;
  • Създаване на ПР статии за даден бизнес, продукт, регион и др;
  • Поддръжка и реклама на Facebook страници и Инстаграм профили;
  • Google Ads кампании,

ще се радваме да ни препоръчате. Още полезна информация, портфолио и бизнеси, с които сме работили, ще откриете в сайта http://travelconsultbg.com/

И да не забравяме, че трудните моменти са, за да оценим истински важните неща в живота. И да се подкрепяме.

Гьокчеада

Ако сте открили нещо полезно за себе си в тази статия, абонирайте се (горе вдясно), за да получавате най-новите статии директно в твоя имейл (1 статия месечно). 
Или споделете мислите си в коментар по-долу. Всяко мнение е важно за нас. Благодарим!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Създаване на безплатен сайт или блог с WordPress.com.

Нагоре ↑

%d блогъра харесват това: