Това е блогът на Габи Тур за приключения в Родопите

Лични истории, преживявания, пътеписи и новини от Родопите

Как да се включа в приключение

Изберете си програма от сайта:  Габи Тур и ни изпратете запитване през формата за контакти (или натискайки бутон „Запиши се“) или на e-mail: gabi_tour [at] abv.bg.

До края на работния ден ще ви отговорим. Ако сте писали в неработен ден, ще ви отговорим в първия работен ден, следващ деня, в който сте изпратили запитването си.

Ако имате идея или желание за пътуване, което не откривате на сайта – споделете ги с нас на e-mail: gabi_tour [at] abv.bg. В работата си изготвяме и осъществяваме много пътувания според индивидуалните предпочитания на нашите клиенти. Дори повечето от програмите ни са такива.

Когато уточним пътуването, в което ще се включите, ви изпращаме договор за организирано пътуване на вашия e-mail, в който са посочени всички услуги, включени в цената, размера и срока за изпращане на авансовото и окончателното плащане. Обикновено авансовото плащане е в размер на 30% от общата цена, а доплащането се осъществява до 3 дни преди началото на пътуването. Сумите се изпращат по банковата сметка, посочена в договора. Ако сте от Кърджали и ви е удобно, може да платите и в брой в офиса ни в град Кърджали, бул. България 74.

След изпращане на окончателната сума, ви изпращаме ваучер, с който се настанявате в съответния хотел или къща или представяте на водача на групата.

ТУК може да видите общите условия за пътуване с Габи Тур.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: