Това е блогът на Габи Тур за приключения в Родопите

Преживявания, пътеписи и новини от Родопите Актуални теми за развитие на туризма в България

За нас

Михаела КирчеваНие сме Михаела и Васко – две половини на едно приключенско цяло, където едната е пишещата, творческа, идейна и усмихната половина, а другата – активната, спортна и следваща посоката на вятъра половина.

Блогът създава Михаела, която по професия е туристически мениджър и някъде по средата на професионалното си израстване в туристическия бранш осъзнава, че писането е страст, на която се отдава с удоволствие. Да споделиш преживяното е съкровен момент и начин да изразиш себе си спокойно и себеотдаващо. Tака се ражда блогът на Габи Тур – малката фирма за приключения в Източните Родопи с големи мечти за развитие на устойчив екотуризъм в това райско кътче на Европа.

Михаела се изявява също като консултант по проекти за развитие на туризъм, домакинства в малка къща за гости и ръководи зайцевъдна ферма за селски и агротуризъм. И пише. Освен в този блог, и в онлайн списанието Родопски хроники, Стандарт, 360 и др.

Васко е планински водач, инструктор по каякинг и рафтинг в бързи води, ски алпинизъм, планинско колоездене и любител на уинд сърфа. Отговорник активни дейности в къщата и фермата и главен виновник за съществуването на Трансродопския веломаршрут. И един от малкото скиори в България, пуснали всички улеи на Мальовишката долина преди да ги има широките ски 🙂

В екипа ни има и млади хора от Българско дружество за защита на птиците и планински водачи, с които споделяме общи ценности и правим пътешествия за вас – нашите последователи.

Михаела още не е решила работата ли й е хоби или хобито – работа, но е убедена, че ако всички българи можеха (или се осмеляваха) да работят това, което обичат и умеят най-добре, България щеше да е несравнима сила в света. Надяваме се да откриете своята сила, четейки нашите истории и преживявания, както и актуални теми, свързани с туризма в България. И да й се отдадете.

E-mail за контакт: mihaela_kircheva [at] abv.bg

One comment on “За нас

  1. виртуален тур от пленера „Снимай! Не убивай!“ http://www.bgpanorama.com/tours/plener-ntg/build/virtualtour.html

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: