За нас

Ние сме Михаела Кирчева и Васил Флоров – две половини на едно приключенско цяло, където едната е пишещата, творческа, идейна и усмихната половина, а другата – активната, спортна и следваща посоката на вятъра половина.Васко и Михаела

Блога създава Михаела, която по професия е туристически мениджър. Пътуванията и емоциите, свързани с тях, я мотивират да започне да ги описва. Да споделиш преживяното е съкровен момент и начин да изразиш себе си спокойно и себеотдаващо. Tака се ражда блогът за пътувания на малкият екип от Родопите с големи мечти за устойчиво развитие в това райско кътче на Европа.

Михаела работи като консултант по проекти за развитие на туризъм, домакинства в къща за гости „Бягство при езерото“  и ръководи база за детски лагери. През зимата организира обучения по ски в Пампорово. И пише. В този блог, в блога за Родопите и в блога на къщите за гости в България.

Васко е планински водач, инструктор по каякинг, рафтинг в бързи води, ски и ски алпинизъм, планинско колоездене и любител на уинд сърфа. Спортен инструктор в къщата при езерото и в Слънчевата ферма и главен виновник за съществуването на Трансродопския веломаршрут. И един от малкото скиори в България, пуснали всички улеи на Мальовишката долина преди да ги има широките ски 🙂

В екипа ни има и млади хора от Българско дружество за защита на птиците, планински и еко водачи, с които споделяме общи ценности и правим пътешествия за вас – нашите последователи.

Михаела още не е решила работата ли й е хоби или хобито – работа, но е убедена, че ако всички българи се осмеляваха да работят това, което обичат и умеят най-добре, България щеше да е несравнима сила в света. Надяваме се да откриете своята сила, четейки нашите истории и преживявания, както и актуални теми, свързани с туризма в България. И да й се отдадете.

E-mail за контакт: mihaela.kircheva [at] gmail.com

One thought on “За нас

Add yours

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Създаване на безплатен сайт или блог с WordPress.com.

Нагоре ↑

%d блогъра харесват това: